Bloemen maken het leven leuker,  ook wanneer je er zelf mee aan het werk bent.
U kunt bij FlowerZ een workshop volgen, alleen of met een groep van max. 10 personen. Niet alleen voor volwassenen, maar ook bijv. voor een kinderfeestje, of personeelsavond op locatie..


Wo.27 feb. NATURELKRANS We starten het seizoen met een mooie krans. De basis is een grote strokrans, hierop gaan we mos en groen vastzetten, en met stenen potjes, bloemenbuisjes en krultakken gaan we een prachtstuk maken. ;.

Di.19 mrt. VOORJAARSTOREN.

In een pot zetten we hoge stokken, krulwilg weven we erdoor en van onderaf gaan we met groen en bloem opbouwen. Mooie start van de (bijna) LENTE!.

.

Di. 2 apr. MET DE GUIRLANDE DE LENTE IN

extra avond


W0. 3 apr. MET DE GUIRLANDE DE LENTE IN.

VOL

Ook dit jaar weer een guirlande in het voorjaar. We gaan de standaard aankleden met materialen en versiering van het seizoen. Heb je de standaard, dan breng je m mee. Zo niet, geef het door dan zorg ik voor een nieuwe die je keer op keer kunt gebruiken..

.

Di.9 apr. PAASPLANK .

Op een lange plank gaan we een tafelstuk maken van heb ik jou daar. Eierdoosje, bloemen, mos, groen, eitjes, kortom…teveel om op te noemen. .

.

Wo. 10 aprl. PAASPLANK

extra avond


Ma.15 apr. BLOEMENZUIL.

Ook met pasen kunnen we de hoogte in. We gaan in de tinten groen en wit een hele mooie zuil maken van hoog naar laag. Een eye-catcher waar je trots op zal zijn..

.

Wo. 15 mei BUITENSTUK .

VOL

Traditioneel gaan we half mei aan de slag om een stuk te maken voor op de tuintafel. We maken een bootvorm met vrolijke buitenplantjes. Heerlijk om te maken en weer de hele zomer van te kunnen genieten!

Di. 4 juni ZOMERZOTHEID

De laatste alweer van de eerste helft van 2019…. Om het seizoen in stijl af te sluiten gaan we een topper maken. We gaan een prachtige creatie maken in het vierkant , met superveel fleur en kleur, een stuk waar je heel blij van wordt. .