Bloemen maken het leven leuker,  ook wanneer je er zelf mee aan het werk bent.
U kunt bij FlowerZ een workshop volgen, alleen of met een groep van max. 12 personen. Niet alleen voor volwassenen, maar ook bijv. voor een kinderfeestje, of personeelsavond op locatie.

Wo.28 feb. Als de lente komt….

Nog even geduld hebben voor het lente is, maar in huis kunnen we het al voorjaar maken… Op een rond bord gaan we op oasis een heerlijk groot stuk maken, met mos, hout, kronkeltakken en dan aan de slag met groen, bloem en bolletjes. Dat zeg ik…laat de lente maar komen!!

Di.13 mrt. GUIRLANDE

Jippie, eindelijk guirlandestandaards kunnen scoren! We gaan er snel mee aan de slag, nu eens in het voorjaar. We gaan de standaard opmaken met materialen van het seizoen, en er komt van alles aan te hangen. Een stuk om je op te verheugen! Heb je de standaard al, breng ‘m mee en je betaalt € 4,00 minder, heb je m niet , grijp dan je kans….

Di.20 mrt. Doorkijk ei

We maken zelf van takken een eivorm, en gaan in de binnenkant ervan een heel vrolijk paasstuk maken. Dit wordt een paastopper!!!

Wo.28mrt Doorkijk ei

Zie boven

Wo.18 apr. Hartkrans

Op een gaasondergrond gaan we houtjes vastzetten, en maken zo een hartvorm. Hierop gaan we met mosjes, groen en meer moois aan de slag. De bloemen komen in een buisje te staan. Leuk om op te hangen!

Di.15 mei Boomstam op je tuintafel

Voor op de tuintafel gaan we weer lekker aan de slag met plantjes, voor n vrolijke tuintafel. We gaan er een natuurlijk geheel van maken met leuke gekleurde boomschors en vrolijke kleurtjes plantjes, laat die zomer maar komen!

Wo.6 juni Rondje natuur

2 kransen.. 1 grote omwikkeld met band, 1 kleinere plaatsen we in de binnenrand en gaan deze bekleden met mos, berkentakjes, groen, houtjes, schelpen… Kan binnen, kan buiten, en staat geweldig om bv een mooi windlicht met een kaars. Wow!