Bloemen maken het leven leuker,  ook wanneer je er zelf mee aan het werk bent.
U kunt bij FlowerZ een workshop volgen, alleen of met een groep van max. 12 personen. Niet alleen voor volwassenen, maar ook bijv. voor een kinderfeestje, of personeelsavond op locatie..


Wo. 26 sept Poké Bowl.

We openen dit seizoen met een trendy Poké bowl , 1 die je niet kan eten, maar zeker zo van kan genieten: we vullen een bowl helemaal barstensvol met alle moois van het seizoen.. Een goed begin is het halve werk ☺.

.

Di. 16 okt. Krans op stokken.

Op een raster van polygonum zetten we een krans vast. Maken deze op met prachtige herfstmaterialen, rond op vierkant…. Zo mooi, genieten maar!!.

.

Wo. 31 okt.. Vierkant herfststuk.

VOL

We zetten oasis op een vierkant bord , daar middenin een glas voor waxinelichtjes en gaan daaromheen een superstuk maken met alle geweldige herfstmaterialen die er zijn..

.

Di.27 nov Deurhanger.

Van takken maken we een kerstboom-vorm en vullen deze op met mooie (kerst)materialen en (kerst)groen. Laat december maar komen!! .

Wo.28 nov Deurhanger.

VOL

.

Di.11 dec. Guirlande.

VOL

.De standaard die je al hebt breng je mee, en we gaan deze opmaken in stijl….. lampjes, balletjes, versiering tussen het kerstgroen, let maar op, deze staat tot eind januari! .

Wo.19 dec. Houterig kerst.

Hier hoef je niet lenig voor te zijn… Op een grote houtschijf maken we een topper waar je U tegen zet. Met lichtjes er in, balletjes, nou ja… eigenlijk gewoon alles wat mooi is .